miercuri, 11 februarie 2009

Tu ce-ai schimba la Romania?

Am primit o leapsa simpatica de la Ruxi Muxi sa spun ce-as schimba la Romania si ce fac in acest sens.
Eu vreau, pentru o imagine mai buna, o schimbare in ceea ce priveste emisiunile cu iz de mahala difuzate in ultimul timp din ce in ce mai des pe posturile nationale. E vorba de acele emisiuni ce promoveaza pseudo-vedete si-s pline de vorbe cat mai colorate, de scandaluri si spalat de rufe in public. Cred ca unora le place sa aiba "circ si paine", dar asta nu inseamna ca asta ne face o imagine buna si ca tuturor le place acest gen de emisiuni. In acest sens le voi trimite mailuri televiziunilor in cauza si voi demara o mini-campanie pe blog in viitorul foarte apropiat.
In plus, as schimba imaginea noastra in lume, tocmai de aceea prin participarea in acest an in Programul Work & Travel S.U.A. voi incerca sa le arat strainilor de unde vin si cum este tara mea.
Pe langa asta as schimba cumva modul de a gandi al societatii cu privire la persoanele LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transexuali) prin legalizarea parteneriatelor civile (atentie, nu casatorii!!!). Astfel poate, poate si noi ne-am alinia la ceva standarde mai evoluate, n-am ramane atat de primitivi.

Leapsa merge mai departe la Dora, Ionut Baboi, Cora, Zapacita, AleXDX, Alexandra Mardale, Andreea Mitan, Magda Rasnoveanu, Ralucz, Raluca Petrescu, Ramona.

4 comentarii:

  1. Prima imagine pe care trebuie sa o schimbam este cea despre noi insine... Sa nu ne mai fie rusine cu ceea ce sunteam.

    Cat despre LGBT... ar mai trebui sa treaca inca vreo doua generatii sa inteleaga si romanu' despre ce e vorba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bombitza, eu sunt optimist in ceea ce priveste acceptarea ca normalitate a comunitatii LGBT. cred ca o sa fie mai bine mai curand, multi deja nu mai privesc problema ca acum cativa ani. ramane de vazut ce si cum :)

    RăspundețiȘtergere