duminică, 8 februarie 2009

Razvan Ciobanu - Rochia

Pe 17 decembrie 2007 am avut onoarea sa fiu prezent la prezentarea colectiei lui Razvan Ciobanu pentru Irina Schrotter, o colectie simpla, frumoasa, plina de glam, numai buna pentru doamne si domnisoare sa-si aleaga rochia pt seara dintre ani ce urma. Pe 29 ianuarie 2009, ziua in care Razvan Ciobanu si-a lansat ultima colectie intitulata simplu "Rochia" nu am mai fost acolo decat cu sufletul. De ce "Rochia"? Pentru ca rochia este piesa de rezistenta in cariera sa de designer, pentru ca asta stie sa faca cel mai bine, pentru ca asta ii iese cel mai bine. Daca as fi fata si as avea si banii necesari cred ca numai rochii Razvan Ciobanu as avea in garderoba, Pur si simplu este genial, fermecator.
Nici mai mult nici mai putin de 70 de rochii de seara si de cocktail a prezentat Razvan. Lungi, cu trene sau fara, mai scurte sau midi, rochiile lui Ciobanu au impresionat asistenta.
Pentru prezentare, designerul a apelat la un concept inedit, demn de glamul anilor '70. Locul ales a fost o casa nelocuita de prin anii '50 unde un tanar burghez in halat alb de matase si-a primit invitatii la petrecere, urmand ca prezentarea propriu-zisa sa aiba loc in dimineata de dupa cand tanarul a ramas gol pusca si a privit relaxat colectia dintr-o cada.
In ceea ce priveste culorile, Ciobanu s-a rezumat la alb, mult negru (culoarea de rezistenta a sezonului), mov, putin auriu, putin verde. Croiala impecabila a rochiilor, aplicatiile de strasuri si cristale a facut din rochiile acestei colectii veritabile piese de haute-couture. Cat despre materiale, cele mai folosite au fost matasea, tulul, satinul subtire, voalul.
Felicitari, Razvan si asteptam cu ardoare urmatoarele colectii, cu siguranta la fel de reusite.

Un comentariu:

  1. un subiect care iti da de gandit, felicitari
    oricum autorului

    Also visit my page; Taxa Auto

    RăspundețiȘtergere