luni, 9 februarie 2009

O saptamana de vacanta plina de evenimente!

Oficial, azi a inceput vacanta intersemestriala! :) I'm happy! Am o groaza de chestii de facut zilele astea si cateva locuri in care sa merg: azi plec la Suceava pt. 2 zile, miercuri ajung in Predeal p. o mica distractie cu cativa colegi, joi seara sau vineri dimineata sper sa ajung la Deva la Ioana (asta daca nu merge ea la munte) sa ma relaxez putin si duminica revin in Bucuresti. Intre timp, miercuri dimineata termin si cu inscrierea la Work&Travel mergand sa-mi iau viza de la Ambasada S.U.A. si semnand contractul cu cei de la agentie.
Nu trebuie sa uit ca vineri am de "enervat" secretariatul sa-mi dea orarul pt. semestrul al II-lea sa-l pun pe forum. :)
Ma bucura castigatorii de la Premiile BAFTA. In sfarsit Penelope Cruz a castigat Best Supporting Actress, iar Kate Winslet a dat lovitura din nou pt. genialul rol pe care-l face in The Reader. Despre Heath Ledger nu e nevoie sa mai amintesc nimic, va spulbera tot, va lua peste tot unde-a fost nominalizat, chiar daca post-mortem. Astept cu interes pe 22 Premiile Oscar.
Deocamdata imi termin cafeaua si astept indicatii pt. plecarea la Suceava.

2 comentarii:

  1. Vacanţăăăăăă!!!Ce frumos sună! Parcă mă gâdilă pe ureche :))
    Mai nasol sună totuşi : RESTANŢE :((

    RăspundețiȘtergere
  2. lasa, mai raluco. :d trecem noi si de restante, nu e problema. eu n-am decat una (pana acum) si aia pt ca nu m-am trezit sa vin la examen. :))

    RăspundețiȘtergere