miercuri, 17 martie 2010

Mister Gay Romania 2010

Salutare, dragilor! Pentru cei ce nu au aflat inca, va anunt ca pe 1 mai, la Predeal, va avea loc finala concursului national Mister Gay Romania 2010. Concursul este deja la a doua editie coordonata de Doru Iuga, cunoscut moderator si realizator TV. Din echipa de organizare mai fac parte si parteneri ai concursului precum PSI Romania, Be An Angel Romania, precum si fosti concurenti de anul trecut si diverse personalitati.
Pana in acest moment, de pe siteul oficial al concursului, sunt deja cativa baieti inscrisi.
In calitate de fost concurent in 2009, castigator al Premiului Special al Juriului si de membru al juriului de anul acesta, le urez participantilor succes la finala de la Predeal si castigatorului multa bafta in Spania, la finala europeana.
Stay tuned, revin cu informatii despre concurs pe masura ce imi parvin. :)

12 comentarii:

  1. doaaaaamne tu ai participat la mister?!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. @anonim: da, am participat. e vreo problema? sa vorbesti cand vei avea curajul sa participi si sa scrii un comentariu fara a te semna ca fiind anonim ca majoritatea dobitocilor planetei care se ascund in spatele unei idenitati virtuale anonime.

    @nevinovat: copile, noah... nici n-ai cum sa fii fashionable in cazul asta... esti mic! :P

    RăspundețiȘtergere
  3. scumpule se intampla sa te cunosc si nu-mi vine sa cred ca nu-ti dai seama cate fitze poti avea. fitze care nu se justifica sub nicio forma. probabil ca esti prea complexat... asa ca sfatul meu: baga-ti mintile in cap si incearca sa ai un comportament normal nu de diva neinteleasa ca-i de prost gust si devi snob (daca nu esti deja)

    RăspundețiȘtergere
  4. apropo.. eu nu te-am jignit asa ca nu ai niciun motiv sa ma faci dobitoc dar las asta pe seama carentelor tale de educatie si cum am mai spus prostului gust care te caracterizeaza.

    RăspundețiȘtergere
  5. in primul rand tu m-ai jignit cand "ai semnat" anonim aici. daca vrei sa comentezi pe acest blog, iti scrii identitatea, altfel nu avem ce disuta. e o chestie de bun-simt pe care-ar trebui s-o cunosti. esti penibil! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. oau! 1. chiar eram curios ce o sa mai elucubrezi, de cand ti-am descoperit fitzuica asta blogoreica. sincer m-ai pierdut in... negura argumentelor tale "complexe" cu privire la cum si cat de penibil sunt eu, desi nu sti cine sunt sau daca ma cunosti.
    2. nu am de ce sa-mi fac publica identitatea pt ca "incursiunea" mea pe fitzuica ta nu e constanta. doar vroiam sa ma amuz pe seama ta ca ai avut curajul sa participi la mister (asta denotand fie un curaj nebunesc fie nu-ti dai seama cum arati, intre noi fie vb da... ai 1m jumate si la corp lasi de dorit stiu pt ca nah... si eu sunt gay si iti cunosc si profilul de romeo si ma rog te-am vazut asa ca stiu cum arati -bleah-)
    3. sa sti ca nu-mi ascund identitatea dupa o perdea virtuala anonima si ce-ai mai bolborosit tu dar nu e necesar sa stie toata lumea cine sunt
    4. asa cum am mai spus nivelul tau nu iti permite sa scri un comentariu fara sa jignesti pt ca esti limitat si nu poti sa combati pe cineva intr-un mod inteligent (dar lasa..tu continua sa crezi ca o faci)
    5. sincer tu esti o rusine pt lumea gay si ne faci de ras asa cum o face si naomi (mai putin pt ca slava domnului tu nu ai ajuns la tv)
    6. te "pup" si dupa ma duc sa vomit

    RăspundețiȘtergere
  7. invata sa scrii corect dpdv gramatical si mai vorbim.
    oricum parerea ta e irelevanta pt mine si probabil si pt unii cititori ai blogului acesta.
    pana la urma, comentariile tale nu au insemnat decat o defulare a unori frustrari personale.
    te invit sa nu mai intri pe blogul meu daca iti provoaca senzatie de voma pt ca nu vreau sa am pe constiinta niciun cititor.
    de acum incolo niciun comentariu de la un anonim nu va fi publicat. asta e anunt pt ca m-am saturat de pareri fara fond. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma intrebam de ce nu sunt exclusi gays din concursurile Mister... Are cineva vreun raspuns posibil?

    RăspundețiȘtergere
  9. pai... depinde la ce te referi... adica... ideea e ca sunt gay ce participa si in concursuri pt straight, dar exista si concursuri de mister pt gay. nu vad nicio problema. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. abia astept sa vad mister-ul de anu asta...

    RăspundețiȘtergere
  11. pentru cine il cridica pentru handicap, am o singura intrebare: ce credeti ca va doare mai mult handicapul, sau faptul ca va respinge lumea, si apare adevaratul handicap... izolarea.

    de multe ori m-am intrebat cum as reactiona sa fiu intr-o situatie delicata, dar nu mi-a fost usor, chiar imposibil.

    Este un lucru extraordinar taria de caracter cu care rade in continuare, si joaca in picioare viata, care de multe ori i-a asternut trepte greu de urcat, dar ce inseamna daca nu s-ar fi luptat cu lumea si viata?

    sunt oameni care stau acasa si traiesc din somaj, ca niste paraziti ai societatii, dar el, merge la firma zilnic si lucreaza exceptional.

    daca esti jos, si nu incerci sa te ridici din nou, si din nou, vei ramane jos, dar in ochii mei, el a escaladat Everestul!

    RăspundețiȘtergere