marți, 9 decembrie 2008

Noah, miercuri avem premierul!

Miercuri avem premierul - Asta a lasat de inteles prin intermediul mass-media intalnirea de aseara dintre partidele ce formeaza Parlamentul si Presedintele Traian Basescu.

Mare nebunie cu negocierile astea intre partide pt formarea noului Guvern. Sa dea naiba de nu s-au intalnit de am ametit! Ma mir cu n-au ametit si ei! Ba PD-L cu PSD+PC, ba PD-L cu PNL, ba a mai aparut si UDMR-ul cumva in schema... Nu mai stim pe care si de unde sa-i luam si unde sa-i asezam. Aseara nea Basescu zambea frumos jurnalistilor acreditati la Palatul Cotroceni. De parca zambetul lui imi sugera mie viitorul prim-ministru al Romaniei. PSD a pus conditii, PD-L la fel, UDMR vrea la guvernare. Pam, pam! Acu' e acu'! Avem ceva combinari de n luate cate k si iata niste concluzii:

1. Daca la guvernare intra UDMR alaturi de PD-L inseamna ca PSD se retrage - cel putin astea au fost declaratiile lui Geoana din ultimele zile - si asadar avem opozitia formata din PSD si PNL. Nu e bine... pt ca iese scandal.

2. Daca UDMR nu intra la guvernare avem atunci guvern format din PSD si PD-L. Ei, acum incepe nebunia. Cine da premierul: PSD sau PD-L? Emil Boc spune ca e dreptul moral al PD-L sa dea premierul, PSD clar il vrea premier pe Geoana. Sa vedem ce decide marinarul, cartile sunt la el. Toate! Personal spre sa-l arunce pe Geoana in fata pt asta si sa-l pastreze pe Stolojan pt altele. In cazul asta PD-l ia si sefia Senatului si un vicepremier si PSD ramane cu premierul si cu sefia Camerei Deputatilor.

3. PSD se retrage daca intra UDMR si PNL isi revine din letargie si avem guvern PD-L +PNL + UDMR! Adica ceea ce am avut pana acum, adica ceea ce nu cred ca mai vrea nimeni. Decat sa apara la Palatul Victoria marele Calin Popescu-Tariceanu sa-si mai tripleze averea - conform Top 300 Capital cam asa s-a intamplat de cand e premier pana azi - sa se mai certe ca ca o baba in piata cu Basescu si mai stiu eu ce mai bine iese la pensie cumva, asa... prematur, subit! Pacat de sotia lui Ioana care-i o femeie de nota 10! Proasta ca s-a maritat cu el.

Voi ce ziceti?

2 comentarii:

  1. Frumos blog. Te astept si pe blogul meu http://tasentetashy.blogspot.com! Iti scriu datorita intereselor noastre comune: PR-ul si Mass-Media.
    Citeste mai multe pe blogul meu. Mi-ar placea sa tinem legatura de acum incolo.

    Cu respect,

    Tashy

    RăspundețiȘtergere
  2. Oki doki, te trec si la blogroll. :)
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere