joi, 4 decembrie 2008

Cazul Traistariu si homofobia presei romanesti!

De cateva zile incoace televiziunile au luat-o razna! Toate: Pro Tv, Antena 1, Kanal D, Antena 2, Prima TV, Acasa TV etc. De ce? L-au promovat (direct sau nu) pe Tarky cel care se autonumeste Tarkan din Onesti, un "cantaret" de manele turcesti (cel putin asa spune el ca se numeste genul pe care-l "urla") care se pregateste sa reprezinte Romania la Eurovision. Ce gluma buna! Acesta nu a dorit sa iasa din anonimatul oraselului sau uitat de lume peste Dealurile Moldovei decat spunand ca a avut o relatie mai mult decat amicala cu Mihai Traistariu (sau Posetariu cum vazusem scris pe undeva... candva...). Bun! Ca sa fie circul si mai mare mai introducem pe sticla niste personaje. Evident Mihai Traistariu care incerca sa ne demonstreze cu un glas de prvighetoare ametita cat de hetero (eventual hetero-pasiv) e el! In plus... pentru condimentare unele televiziuni au adaugat una bucata Naomy si una bucata Nikita, asta ceva gen bomboanele de pe coliva. Si gata! Am avut circ si paine! Vai, ce ne-a mai placut! NOT! Personal, am dat cu bleox de mi s-a luat! Am intors tot youtube-ul pe dos doar doar sa vad tot macar sa stiu cand scriu pe blog ce scriu si sa nu ma trezesc in necunostiinta de cauza.

Concluzii:

1. Prima concluzie o puteti citi la Tudor Chirila. Poate cea mai importanta concluzie a acestui circ, singura care ar trebui sa ne puna niste intrebari la care sa ne raspundem logic, clar, coerent, rational si cum mai vreti.

2. Mihai Traistariu e gay. Ca nu vrea sa recunoasca public acest lucru e treaba lui. De vazut se vede de la sapte poste chestia asta. Nu vad de ce trebuie sa fie pus la zid pentru asta. Sunt ai altii, poate mai importanti in tara asta decat el si mai mediatizati, si nu fac public acest aspect.

3. Romanilor le place circoteca TV de nu-i mai satura Dumnezeu! Daca am schimba aceste pseudo-emisiuni de mahala cu ceva emisiuni de cultura cred c-ar scadea aproape de zero ratingurile televiziunilor. Halal popor! Vorba aia" "prosti, dar multi!".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu