duminică, 30 decembrie 2007

Ganduri inainte de Revelion!

Sunt foarte agitat, am emotii, tremur, sunt nervos pana peste poate! Maine plec pentru doua saptamani! In Elvetia, mai precis la Zurich si de acolo in Illnau, un mic satuc al ciocolatei! :)
Asa sunt intotdeauna inainntea unei calatorii mai ales daca unde merg nu am mai fost niciodata. Cu siguranta Elvetia este tara multor posibilitati, am auzit numai lucruri frumoase despre ea. Cu totii stim ca in Elvetia gasim cea mai buna si cea mai multa ciocolata din lumea, in Elvetia sunt cele mai bune branduri de orologerie din lume, cele mai multe banci si cele mai sigure si cate si mai cate! Sper sa fie ok si pentru mine acolo. Am avut noroc cu invitatia unui prieten de a-mi petrece sfarsitul lui 2007 si buna parte din primele zile ale lui 2008 acolo. Sa vedem ce va iesi! Mi-a promis ca mergem la Lausanne a resedinta familiei regale a Romaniai, prieteni de familie cu el! Nah, p'asta nici ca-mi vine s-o cred: sa iau masa cu Regele Mihai, cu Regina Ana. Asta da sansa unica in viata! Revin cu ganduri frumoase si cu poze de acolo la intoarcere, pe 14 ianuarie. Pana atunci va urez tuturor sa aveti un 2008 cum va doriti, plin de realizari, succese, impliniri si tot ce mai vreti voi! Pe scurt, va doresc ce-mi doresc si mie!
La multi ani! :)

2 comentarii:

  1. La multi ani, Catalin. Sunt chiar curioasa ce parere ai despre Elvetia. Mi-am petrecut si eu revelionul acolo si nu pot spune ca m-a impresionat. Si sa sti ca tara in care vei gasi cea mai buna si cea mai multa ciocolata e fara indoiala Belgia. Daca nu ma crezi, fa o plimbare pe strazile intortochiate ale Antwerpen-ului si te vei convinge.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani si tie Cristina! ma bucur sa vad ca ma citesti! :)
    Elvetia a fost ok, n-a dat pe afara insa. Ciocolata e delicioasa, promit s-o gust si pe cea belgiana curand, numai sa ajung in Antwerpen/Anvers! Ganduri despre Elvetia citesti in ultimul meu post care e deasupra acestuia! :P

    RăspundețiȘtergere