luni, 28 iunie 2010

Top 5 bloguri praf!

Nu ma intereseaza cine si ce va comenta. Postul acesta exprima oricum opiniile mele personale. Nu le justific, nu am de ce. Pur si simplu blogurile urmatoare si implicit cei care semneaza virtual materialele scrise pe ele, nu reprezinta pt. mine absolut nimic, sunt nulitatile blogosferei, cei mai praf, cretini, frustrati. Asadar:

1. Zoso update - o parere buna Zoso sau despre defecarea pe langa garduri
2. Pitici gratis
3. Aura vorbeste prostii
4. Blog prost
5. Groparu.Nascut din spermatozoizi campioni

Premiul special - fara a se intelege ca am ceva personal cu el - merge la Trimbulindu - blogul lui Iulian Zaharia, un fost coleg de grupa in facultate pt. ca cel putin in ultimul an nu mi se pare ca a scris ceva relevant, interesant, ceva care sa-mi trezeasca interesul sa citesc.

13 comentarii:

  1. yay! nu sunt singura care nu il suporta pe zoso. mi se pare ca nu isi merita locul prin randul blogerilor. am citit bloguri de 10 ori mai bune decat al sau. ata ete!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu unul chiar nu cunosc oameni care sa-l iubeasca pe zoso, majoritatea e de acord cu mine, cu tine etc... e praf din toate punctele de vedere... adica e praf blogul si e praf si el ca om ceea ce e trist, dar nah... cretini exista peste tot... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cata, am "rasfoit" blogurile mentionate de tine si-s de acord, cu o exceptie insa! Aura Dajbog (Auravorbesteprostii) e un diamant pur, inca neslefuit total, insa cu toate acestea, diamant. Fata asta are talent cu CARUL! Te rog sa-i citesti blogul fara rautate, subiectivism si in TOTALITATE, (incepe din 2006) si in mod sigur iti vei schimba opinia. Se observa cu usurinta de la an la an un stil mai matur, mai poignant. In general, am "ochi" bun. Fata asta va ajunge departe!

    RăspundețiȘtergere
  4. Zoso reprezinta punctul culminant in incercarea de refulare a rahatului pe cale intestinala, dar care se blocheaza la iesire si ramane acolo. Tentativele sale de a-si face publicitate jignind si regurcitand voma pe un blog pe cat de idiot, pe atat de citit de idioti s-au dovedit penibile in contextul in care, cel putin in ultimele 2 luni, statisticile din Ze List (topul bloggerilor) indica o scadere dramatica a interesului oamenilor pentru abjectiile sale.
    Sa fie sanatos si la gura ros

    RăspundețiȘtergere
  5. sau e exemplul cel mai bun pt sintagma "circ si paine" in blogosfera. sau noah, oricum... pt mine zoso e un nimeni, o nulitate, o multime vida in perioada, infinita etc :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Zoso&Groparu,by default,cer un anumit grad de inteligenta pentru a putea fi digerata si nu a iesi in stare apoasa pe cale intestinala(ca tot s-a exprimat atat de colorat cineva).Dixit!

    RăspundețiȘtergere
  7. Plus, vreau sa cred ca e ironic ceea ce ai scris... altfel... ma intreb oare despre ce inteligenta e vorba in randurile scrise de tine....

    RăspundețiȘtergere
  8. *Digerate*

    N-a fost servit comentariul cu niciun iz de intelijenta,ci doar ca si constatare.Ar fi fost,deja,prea multa in randul acestor comentarii deja degurgitate si ma tem ca ar fi colapsat niste circuite pe aici.:|

    RăspundețiȘtergere
  9. ...noroc ca e democratie si oricine poate scrie ce vrea pe Internet.

    RăspundețiȘtergere
  10. mda, in aceeasi tonalitate as spune ca e noroc si pt. toti cei fara identitate sa comenteze aiurea-n tramvai pe unde nimeresc... nu-i stres, gradina blogosferei e mare si incapatoare... deh, daca e zoso, clar poate fi oricine!

    RăspundețiȘtergere
  11. Coaie, deci

    1. Pe Zoso il citesti doar daca te intereseaza stirile comentate din opinia unui miserupist. Nu s-a nascut cu mir in frunte, n-a fost cazut in cap la botez sau altele. E doar un job, si facandu-l din placere..iti formezi un public.

    2. Asa cum a mai zis un tip. Iti trebuie un anumit grad de inteligenta ca sa-l digeri.

    3.Chiar nu am auzit de ea vreodata.

    4. Probabil e, blog prost.

    5. Groparu :). Desi nu l-am mai citit de ceva vreme, inca imi aduc aminte articole citite la el. Tiganiada, par example.

    RăspundețiȘtergere
  12. WaTzaP,
    1. Zoso nu-i decat un nimic. si cu asta am spus totul...
    2. autorul piticilor gratis e greu de digerat.. si nu din motivele expuse de tine. intamplator citesc "idei in dialog" frecvent, asa ca... ;)
    3. nu ai pierdut nimic...
    4. blog prost
    5. idem 4

    RăspundețiȘtergere
  13. No, ca nu e nici un bai: nu-ti place, nu manca!

    RăspundețiȘtergere