marți, 3 martie 2009

Luna lui marte...

N-am mai scris de cateva zile bune pe blog. S-au intamplat o sumedenie de peripetii in viata mea si-a eroilor de pe langa mine. :))
A trecut si martisorul, astept acum Ziua Internationala a Femeii. :D Adica astept flori, dom'le!
In alta ordine de idei... luna aceasta prevad sa fie una simpatica. Sigur se vor intampla chestii interesante, sigur voi mai trece prin ceva peripetii, sigur o sa fiu (iar) mama ranitilor pt unii etc. Ah, si azi-noapte am avut si-un vis cam aiurea adica am visat ca mi-am pierdut pantofii din picioare. Traditia spune ca asta inseamna c-o sa aud de-o moarte. Prefer sa nu fiu superstitios si sa nu fie asa.
Si totusi se intampla si lucruri bune. In primul rand m-am indragostit. Yey, de cand asteptam asta! :)) In al doilea rand treaba cu work and travel s-a conturat si e absolut sigur ca pe 14 iunie zbor spre San Francisco.
Printre altele, nu pot sa nu fac reclama gratuita unui blog simpatic. Cititi-l, merita. Pe mine m-a impresionat. Cata realitate si cata fictiune exista in acest blog nu cred ca e relevant, povestea e una captivanta, emotionanta. Astept continuarea dupa care astept sa aflu cine-i autorul sau autoarea blogului.

3 comentarii:

  1. hei there hon...uite ca mi-am mutat si eu blogul pe blogspot...si ma astept sa ma bagi si pe mine in seama...ma bucur mult ca te-ai indragostit...macar o veste buna cand in ultima vreme toti oamenii apropiati sunt sad...miss iu...te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ralucz: ce bine c-ai scapat de yahoo 360. bun venit pe blogspot, puisor! :D

    @AleXDX: azi postez, dom'le! promit! :)

    RăspundețiȘtergere