miercuri, 14 noiembrie 2007

"New Media" by Dorina Gutu

Luni, 12.11 a.c. am fost la lansarea cartii "New Media" a Dorinei Gutu. Lansare pe masura autorului, invitati de asemenea. Foarte frumos a vorbit dl Adrian Nastase, nu mai spun de Orlando Nicoara sau de Sorin Tudor, cel care a si scris prima recenzie a cartii Dorinei.
Despre carte: este prima carte scrisa in Romania pe tema noilor media, prima carte ce aduce blogul in prim-plan ca instrument extrem de imposrtant, prima carte ce pune online-ul inaintea offline-ului, este o carte inedita despre "o lume magica" asa cum imi scria Dorina Gutu pe cartea pe care mi-am luat-o la lansare. Am inceput deja sa citesc diverse articole prin ea, nu mai am mult si-o termin.
Pt cei interesati, cartea o gasiti pe site-ul editurii Tritonic ( www.tritonic.ro ) sau la Librariile Carturesti, la Libraria Noi etc.
Lectura placuta si felicitari autoarei pentru ceea ce-a realizat prin intermediul acestei carti! Incepe si la noi era noilor media!

4 comentarii:

 1. Importante sunt 2 lucruri: 1. am fost acolo; 2. am fost acolo avand blog :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Ai folosit de 10 ori cuvantul "carte" intr-un paragraf de 14 randuri, iar recenzia este dementiala. Cred ca o sa o cumpar si eu in urma acestui fabulos articol.

  RăspundețiȘtergere
 3. asa e dowel: am fost acolo si am fost acolo avand blog! :))
  mai mircea, stiu ca am folosit cuvantul "carte" de 10 ori, asta era si ideea, poate mai citeste si cineva in ziua de azi! :) pe langa asta: asta nu-i recenzia cartii! recenzia urmeaza! :P

  RăspundețiȘtergere
 4. Nice brief and this enter helped me alot in my college assignement. Say thank you you as your information.

  RăspundețiȘtergere