vineri, 14 octombrie 2016

Fara numar pentru Terra cea numai de ipocriti populata...

... sau cum efectul de turmă e in ADN-ul fiecărui pământean! Parca suntem intr-un mediu exclusiv virusologic unde totul se produce in mod unanim, dar simplist, astfel incat omniprezenta prostie nu mai poate sa domneasca peste majoritatea tinuturilor aferente Sistemului Servos Sentral lipsit de orice urma de potenta in cazul speciei caew a cunoscut evolutia suprema, doar la nivel de atribut popular - homo sapiens sapiens.
Paranteza fiind incheiata, trebuie motivata, nu? Este vesnica pomenire a celei mai de seama entitati ce a subjugar orice incercare a gandirii, de a iesi la lumina.
Am dat prostiei ce-a fost al sau, drept care putem purcede sa ne asumam in unanimitate ipocrizia la modul cel mai propriu al definirii sale prin exemplul societatii mondiale.
Micul argument prin care ipocriti ne numim toti este condamnarea unui gest uman considerat, in mod ipocrit, inefabil: sinuciderea. Atunci cum ramane cu dreptul la viata proprie, decizii proprii absolute la nivel personal, libertatea de-a exista, de-a fi atat cat vrei si cum vrei si unde vrei? Si astfel se asternu linistea a, poate la fel de apasatoare si de suprema precum cea pe care unii decid s-o cunoasca cu pretul curajului de-a vedea un final unic pentru cei al caror final e atat de sec inc si grabit sa se instaleze confortabil pentru eternitate, ca nici nu se prezinta initial, de inteles in contextul in care soarta sa e diferita de cea fratelui sau geaman atat de condamnat de voi, ipocritilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu