luni, 16 aprilie 2012

Vogue – Top 11 Fashion Icons


Best fashion icon – Kate Moss
Kate Moss a fost denumita de revista Vogue cea mai bine imbracata vedeta a deceniului datorita senzualitatii sale. Redactorii revistei considera ca modelul are o influenta mult mai mare decat orice alt model sau celebritate asupra tinerelor adolescente.

Bomba sexy – Blake Lively
Blake Lively traieste visul oricarei tinere si anume acela de a juca intr-un serial si de a purta creatiile marilor designeri ai momentului. Tanara actrita intotdeauna opteaza pentru piese vestimentare cat mai sexy, care sa ii puna in valoare liniile feminine si perfect conturate ale corpului.

Sirena ecranului – Marion Cotillard
Marion Cotillard reuseste sa uimeasca prin fiecare aparitie, prin combinatii ciudate, accesorii numeroase si culori cat mai vii.

Independenta – Michelle Obama
Prima doamna a Americii a fost aleasa datorita stilului sau diferit pe care il adopta de fiecare data, alegand tinute destul de office, insa in culori destul de intense.

Frumusetea americana – Jessica Biel
La toate evenimentele mondene Jessica Biel pune mare accent pe feminitate si pe naturalete. Piesele vestimentare sunt destul de colorate, actrita optand de foarte multe ori pentru nuante de violet, rosu, roz sau portocaliu.

Street cool – Alexa Chung
Prezentatoarea britanica Alexa Chung a primit aceasta denumire datorita tendintei sale de a asorta cat mai multe stiluri. In garderoba vedetei se gasesc foarte multe rochite scurte, pantofi cat mai sofisticati si numeroase posete.

Boema Haute Couture – Sarah Jessica Parker
Actrita din Sex And The City continua sa se identifice cu personajul Carrie Bradshaw prin pasiunea de fashion. SJP se declara o fana a marilor designeri vestimentari, aceasta fiind prezenta la majoritatea prezentarilor de moda.

Chic constiincios – Liya Kebede
Modelul Liya Kebede este unul dintre putinele manechine de culoare care au aparut pe coperta US Vogue. Stilul vedetei se caracterizeaza prin senzualitate si femininate, ea fiind foarte atenta la toate detaliile tinutelor sale.

Spirit liber – Carey Mulligan
Carey Mulligan a fost desemnata the free spirit datorita naturaletei sale exprimate nu doar prin coafura si machiaj, ci si prin piese vestimentare extrem de feminine.

Noua clasica – Shala Monroque
Stilul caracteristic vedetei de culoare este unul foarte colorat si puternic accesorizat. Pantofii, indiferent de eveniment, sunt confortabili si au tocuri destul de micute in comparatie cu cele ale celorlalte vedete care se prezinta la evenimentele mondene.

Vizionara – Lady GaGa
Lady GaGa a primit aceasta denumire datorita costumelor bizare pe care le poarta si stilului sau nonconformist. Desi nu se afla de multa vreme pe piata muzicala, artista a reusit sa fie unica nu doar prin vestimentatie, ci si prin concertele pe care le sustine sau prin sentimentul de mandrie pe care il are cand vorbeste despre personajul Lady GaGa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu