sâmbătă, 18 septembrie 2010

Finally! H&M in Romania!

Blogul acesta va fi despre moda, asa cum am si anuntat in titlul acestuia.

Initial, am dorit sa fie un blog despre moda strazii din Romania, dar dupa ce am cercetat pe net, am observat ca sunt deja cateva instante online de gen, drept care una in plus ar fi prea mult. In plus, moda strazii va fi inclusa oricum si pe acest blog, dar cum paleta de posibilitati e mare, am decis ca blogul sa fie despre moda in general, prezentand subiecte variate din domeniu.

Acestea fiind spuse, prima postare de pe blog vine c-o veste nespus de buna si, de altfel, asteptata de foarte multi dintre noi de foarte mult timp.

Conform comunicatului oficial facut de concernul suedez H&M pe pagina de Facebook, in primavara lui 2011 se vor descide cateva magazine in Romania. Primul va fi cel din Baneasa Shopping City, dar urmeaza la scurt timp dupa sa fie deschise cateva si in alte cateva orase mari ale tarii.

In Baneasa Shopping City deja se lucreaza la amenajarea magazinului ce va fi dispus pe doua niveluri - parter si etaj -, extins pe sun spatiu destul de intins, va avea intrari de acces atat la parter cat si la etaj, si va fi dotat cu o scara rulanta interioara si cu un lift pt. accesul din interior de la un nivel la altul.

Iata si imaginile ce demonstreaza cele scrise, gratie lui Alex.






Un comentariu: