joi, 16 septembrie 2010

Elena Udrea - Presedintele Romaniei

Probabil titlul acestui post poate parea utopic pt. cei mai multi dintre romani, dar conform teoriilor si intamplarilor din ultima vreme, Elena Udrea va candida - cel putin! - la alegerile prezidentiale din 2012...
De ce? Motive ar fi destule... Spre exemplu, Razvan are o teorie, fezabila, faina, dar eu cred ca altfel stau lucrurile, desi e posibil sa fie si cum spune el.
In primul rand, in acest moment, chiar daca putini cunosc, Elena Udrea este un politician cu o imagine ce duce spre pozitivism, exact ceea ce nu are, probabil, niciun alt membru PD-L.
In al doilea rand, posibilitatea ca PD-L sa pice si sa nu se mai ridice exista, drept care... asa cum a fost mereu inteligenta si a stiut ce face, Nuti de la Turism poate pasi usor, cu ai sai Manolo Blahnik, in tabara adversa... Si acolo, surpriza! Nu ar crede nimeni, dar eu spun c-ar fi primita destul de bine!
Clar in 2012 se va forma o alianta, poate (aproape) nationala, de genul PSD + PNL + PC, eventual sustinuta si de UDMR cu un candidat unic la prezidentiale. Acest candidat unic ar putea fi Victor Ponta - daca stam sa analizam prezentul - sau chiar Elena Udrea - daca privim pesimist/optimist, dupa caz, in viitor... Evident, Ponta ar fi in acest caz prim-ministru.
Nu stiu cat de realista e parerea mea, dar deocamdata asta vad... Sincer, nu cred intr-o administrare nationala de catre Elena Udrea venita din partea PD-L...
Si, daca va fi asa, probabil vor candida pt. functia suprema in stat cu siguranta Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becali, Remus Cernea - daca mentine declaratiile din ultimul an, Dan Diaconescu - dupa ultimele intentii anuntate public - si Elena Udrea. Clar, dintre acestia, romanii ar ajunge sa voteze o femeie, preferata - fortat sau nu - dintr-un grup compus dintr-un fanatic semi-comunist, radical, un oier cu viziuni precum ale animalelor ce le pastoreste, un om de media care nu e bun decat in media si un activist visator.

2 comentarii:

  1. haha, m-a distrat ultimul paragraf

    RăspundețiȘtergere
  2. mda, e funny, doar ca e cam de plans, dar nah.... Nutzi de la Turism merge inainte cu sau fara asta :))

    RăspundețiȘtergere