vineri, 18 iunie 2010

Nou si interesant in ultima vreme plus o scurta pauza redactionala

Dragilor, in ultima vreme nu am reusit sa mai scriu nimic din pacate desi aveam cateva subiecte de actualitate... Am sa incep prin a aminti concursul national Miss Travesti Romania 2010 desfasurat pe 6 iunie la Cluj-Napoca si castigat fara probleme de Dana de Kronstadt, pe care-o felicit din nou cu aceasta ocazie desi am mai facut-o si personal, prin telefon, dar si in alte cateva randuri prin alte parti virtuale. Ca idee, nu pot sa nu imi exprima dezamagirea cu privire la ceea ce se doreste a fi site-ul oficial al Danei. Din pacate, lasa de dorit din foarte multe puncte de vedere si sper sa se remedieze problema cat mai curand pt. ca strica mult premiul recent castigat si e pacat. Ar mai fi de amintit lansarea videoclipului "Alejandro" al lui Lady GaGa si cele cateva zile de relaxare petrecute la Londra unde am mers printre altele la concertele Bon Jovi si Leona Lewis & Gabriela Cilmi, ambele desfasurate la O2 Arena pe 10 si respectiv 12 iunie.
Pauza luata de ceva timp de datoreaza aglomerarii lucrurilor pe care le am de facut si care nu suporta amanare, dar si starii de sanatate din ultima vreme... Cu sanatatea se rezolva zilele acestea, am realizat astfel ca trebuie sa imi acord mai multa atentie pt. a nu avea neplaceri. Restul se rezolva pe parcurs cu tact si atentie. Promit sa revin spre sfarsitul lunii cu detalii despre subiectele de care va vorbeam mai sus!

Si pt. ca a venit vara, anotimpul predestinat indeosebi vacantelor, relaxarii, petrecerilor, va dedic melodia urmatoare in ideea ca sigur veti incepe sa petreceti ceva mai intens fata de cum ati facut-o in restul anului.




P.S.: Aceasta melodie e cea pe care Dana de Kronstadt a interpretat-o la Miss Travesti Romania 2010 intr-o maniera foarte placuta si eleganta, lucru demonstrat de juriu care-a decis-o castigatoarea acestei editii a concursului.
Sa aveti o luna excelenta in continuare! Pe curand!

3 comentarii:

  1. Shirley Bassey a facut coverul (in 2007)ci nu Pink;informeaza-te mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum spune si Eragon. Unde e postat clip-ul pe youtube, la sectia "more info" scrie "This song was written by Linda Perry and originally recorded by Pink." daca e pana acolo cine ar scrie o piesa pentru Shirley Bassey care sa contina "pump up the volume", "brand new beat", "making my connection as i enter the room" si alte slang-uri si expresii specifice unui grupe de varsta mult mai mici.

    RăspundețiȘtergere
  3. mea culpa! :D you're right! :)

    modific si in post... m-a luat frenezia pe dinainte... imi place prea mult shirley bassey poate...:)))

    RăspundețiȘtergere