marți, 5 ianuarie 2010

In Romania inca se poate...

.... sa se intample grozavii precum discriminarea exacerbata, dusa la paroxism, pe motiv de orientare sexuala. Dupa ce am citit absolut toate postarile lui Alex de pe blogul sau am ramas interzis. As fi plecat in secunda doi a primului scandal cu mama in locul lui. E drept, tatal meu nu a aflat inca de orientarea mea sexuala, dar se va intampla curand. Nu l-as lasa sa-mi faca ce i-au facut lui Alex parintii lui. Ce parere aveti?

P.S.: La multi ani! :)

P.S. 2: Alex, imi cer scuze ca am scris acest articol si ca poate dupa vei afla de el, daca vei afla... Nu m-am putut abtine sa nu relatez asa ceva. Mi s-a parut de-a dreptul infiorator. Pentru orice fel de ajutor, o vorba buna, iti stau la dispozitie.

11 comentarii:

  1. oh, well... si cica we're the land of CHOICE!

    RăspundețiȘtergere
  2. mda... care choice? :)) cred ca asta-i cel mai mincinos slogan care poate sa ne descrie tara...

    RăspundețiȘtergere
  3. nu ştiu voi, da' mie-mi vine să vomit de fiecare dată când primesc cu copy-paste mass-urile pe care le dai tu pe mess.

    am ceva mai mult respect pentru tanti care face pâine aici vizavi de mine decât pentru mătăluţă.

    problema ta nu e orientarea sexuală, e kilele întregi de răsfăţ pe care ţi le dai tu ţie. asta, şi faptul că eşti uşor prostuţ.

    dar, mă rog, fiecare are dreptul la o opinie. eu o am pe a mea.

    RăspundețiȘtergere
  4. cât despre părinţi, întâi vă dădeam pe amândoi cap în cap (adică voi vă jucaţi cu puţulicile şi eu n-am voie să-mi fac damblaua?) după care vă lăsam să plecaţi unde aţi fi ştiut voi.

    fiecare cu opinia lui, asta-i a mea +.

    n-am pretenţia să-mi accepţi comentariile, oricum ceva e în neregulă cu demnitatea ta...

    RăspundețiȘtergere
  5. in primul rand ca sa iti accept o parere trebuie mai intai sa gasesc argumente pe care sa nu le pot combate. nu te obosi, nu ai cu siguranta.
    in aldoilea rand, da... e optiunea fiecaruia sa faca ce vrea, ce simte. nu ai cum sa intelegi un lucru atat timp cat inca esti ghidat de mentalitatea mamei acestui baiat. mai bine erai fiul ei! :) ii faceai un bine baiatului asta care nu are nicio vina.
    nu e absolut nimic in neregula cu deminitatea mea. cat despre ce stari iti provoaca mass-urile mele... esti indreptati sa imi dai un ignore si asa scapi de grija si eu de comentarii proaste, neargumentate pe blog. deci care-i diferenta dintre un blog fashionable (metaforic vorbind - pentru intelesul tau) si un blog bleg? macar asta fashionable e mai deschis si nu poarta ochelari de cal, sau armasar - daca te crezi desi ma indoiesc. dupa cum vezi, din diplomatie nu am sters comentariile. macar asa se mai poate demonstra prostia si mintea incuiata a unora. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma doare fix in f**d de orientarea voastra sexuala, dar daca era normal sa fim gay cu siguranta Dumnezeu s-ar fi gandit la asta si barbatii ar fi putut sa nasca! Nu ma deranjeaza cu cine va culcati, dar ma deranjeaza ca va laudati cu asta si vreti toata lumea sa va acorde o atentie pe care nu o meritati!Chiar n-am nimic personal cu tine sau cu alti gay, dar nu suport chestia asta cu afisatul si aici o sa te citezi pe tine. Poate nu tii minte cum am facut cunostinta in anul 1, dar iti amintesc eu. V:"Buna!Eu sunt V!" Catalin: "Buna! Eu sunt Catalin si sunt gay!". Ti se pare normal?

    RăspundețiȘtergere
  7. cat de frumos e sa fii anonim, nu? macar ai putea avea bunul-timt sa spui cine esti. e problema mea ce si cum. nu vreau atentie speciala, vreau sa fiu considerat normal in soecietate cum esti si tu care esti hetero. cum in alte societati din europa, sua, canada acest lucru se poate, trebuie sa se poata si in romania. e problema mea cum ma prezint, nu vad cine esti tu sa judeci modul meu de a ma prezenta. se numeste coming out acest lucru, dar deh, cultura generala e un domeniu de nisa si nu toti trebuie sa-l abordeze, nu?! mi se pare normal sa ma prezint cum vreau. asta ca sa-ti raspund la intrebare. mai ai vreo obiectie? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. puteti considera nescris acest post deoarece ideea de la care a plecat - un alt blog al unui baiat de 17 ani agresat de familie pe motiv ca era gay - nu mai exista din pacate, cel putin nu in mediul online.

    RăspundețiȘtergere
  9. Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Catalin, nu cred ca este prima oara cand cineva iti spune: ignore them!...asa o sa-ti spun si eu. Pe mine chiar nu ma intereseaza de orientarea sexuala, fiecare e liber sa se exprime cum vrea,pana la urma avem libertatea asta. Cat despre Biserica, daca e sa o luam asa, cu riscul de a fi vulgara, Biserica nu-ti permite nici sa faci sex inainte de casatorie, ca sa nu mai vorbim de formele de sex pe care multi le practica care fara discutie sunt contestate,ok?...ca ultim lucru, eu te cunosc mai mult sau mai putin sa zic asa, si chiar ma bucura ca dai dovada de altruism. cat despre demnitate, eu cred ca o ai din plin!! respect!

    RăspundețiȘtergere
  11. Irina, multumesc frumos pt comentariu. nu stiu exact cine esti, cunosc cateva fete cu acest nume... :P evident ca in prima faza ignor, dar cand se aduc jigniri gratuite nu pot sa nu ripostez cumva. oricum, o face destul de elegant si diplomat desi poate ca daca as cobori la un asemenea nivel si m-as dezbraca de orice caracter (cu putine meditatii de la cocalari eventual) as putea face omul ca pe-o albie de porci. :))

    RăspundețiȘtergere