duminică, 22 martie 2009

Vin Olimpiadele!!!

A trecut ceva timp de cand n-am mai scris pe blog. Am fost destul de prins cu treburi gospodaresti, dar revin scriind despre Olimpiadele Comunicarii, editia 2009.
Prin februarie am vazut ca deja incepuse sa prinda contur vestile cu privire la acest concurs. Stiam ca sta sa inceapa din clipa in clipa. Startul a fost dat zilele trecute prin anuntarea pe site-ul oficial. Inscrierile au inceput pe 16 martie si se termina pe 16 aprilie urmand apoi interviurile pt preselectie, intalnirile de briefing, conferintele, finalele, festivitatea de premiere si petrecerea.
Anul trecut am fost concurent la Proba de Comunicare Politica avand in finala de rezolvat o tema data de dl. Adrian Nastase prin care trebuia sa crestem notorietatea unui proiect social si sa asociem imaginea dlui Nastase cu acest proiect. Nu am fost pe podium, dar am invatat multe la vremea respectiva. A fost o experienta pe care as repeta-o oricand.
Nu sunt sigur daca anul acesta voi mai participa, dar stiu sigur ca voi fi atat la conferinte cat si la prezentarile finale, in special la proba la care am participat anul trecut.
Ah, si cea mai faina surpriza a fost sa constat faptul ca noul PR Executive al Olimpiadelor Comunicarii este o studenta la FCRP, Corina Iordache. Felicitari, domnisoara si la cat mai multe realizari de acest gen.
Ne vedem la Olimpiade fie ca voi participa fie in calitate de simpatizant al acestui concurs!

3 comentarii:

  1. S-ar putea sa regeti ca nu participi si anul acesta...
    Merci mult pentru felicitari :P

    RăspundețiȘtergere
  2. din pacate nu depinde in totalitate de mine daca particip sau nu. e posibil sa tot fiu plecat din tara in perioada olimpiadelor si decat sa incurc o echipa cu plecarile mele mai bine fac cumva si ajung la conferinte si la prezentari, tot e ceva! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. dada, mindset...stageset...timisoara, deva...noi suntem acei oameni :)

    RăspundețiȘtergere