luni, 9 martie 2009

Campania "Sunt gay! Sunt aici!"






Salutare! Mi se reprosa mai devreme ca nu am mai postat de ceva timp. Ei bine, am fost ocupat cu noul meu prieten si cu altele!
N-am putut sa nu postez azi, la zi mare cand trebuie sa bem 44 de pahare (de vin rosu teoretic, practic putem adapta si putem bea orice).
Si daca e vorba de barbati uitati Campania "Sunt gay! Sunt aici!" demarata de Daniel Mihai pe blogul sau. Congratulations, mister! In sfarsit cineva se gandeste sa faca si ceva constructiv. Nu pot sa nu sustin atat cat pot si sa nu felicit aceasta initiativa demna de luat exemplu. Cititi textul campaniei si spuneti-mi ce credeti.

2 comentarii:

  1. Mesaj important pentru bloggerii din Capitală!

    Pe 30 mai sărbătorim Ziua Bloggerilor Bucureşteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiecţii, târguri de blogging, expoziţii, vânzări de produse ale bloggerilor, petreceri etc.
    Informaţii şi înscrieri pe ZBB-2009.RO.
    Trimite mai departe mesajul sa circule in blogosfera. Multumim

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei si ce? E cool sa fi gay si daca ai curajul sa recunosti asta fara false pudori siguri nu o sa ai nici o problema sa intalnesti pe cei asemeni tie de pe htpp://gayfriend.org Fa-ti un cont, dezvolta subiectul si deschide noi perspective in viata ta. Ne vedem acolo sa punem bazele celei mai importante comunitati gay din Romania!

    RăspundețiȘtergere