duminică, 30 decembrie 2007

Ganduri inainte de Revelion!

Sunt foarte agitat, am emotii, tremur, sunt nervos pana peste poate! Maine plec pentru doua saptamani! In Elvetia, mai precis la Zurich si de acolo in Illnau, un mic satuc al ciocolatei! :)
Asa sunt intotdeauna inainntea unei calatorii mai ales daca unde merg nu am mai fost niciodata. Cu siguranta Elvetia este tara multor posibilitati, am auzit numai lucruri frumoase despre ea. Cu totii stim ca in Elvetia gasim cea mai buna si cea mai multa ciocolata din lumea, in Elvetia sunt cele mai bune branduri de orologerie din lume, cele mai multe banci si cele mai sigure si cate si mai cate! Sper sa fie ok si pentru mine acolo. Am avut noroc cu invitatia unui prieten de a-mi petrece sfarsitul lui 2007 si buna parte din primele zile ale lui 2008 acolo. Sa vedem ce va iesi! Mi-a promis ca mergem la Lausanne a resedinta familiei regale a Romaniai, prieteni de familie cu el! Nah, p'asta nici ca-mi vine s-o cred: sa iau masa cu Regele Mihai, cu Regina Ana. Asta da sansa unica in viata! Revin cu ganduri frumoase si cu poze de acolo la intoarcere, pe 14 ianuarie. Pana atunci va urez tuturor sa aveti un 2008 cum va doriti, plin de realizari, succese, impliniri si tot ce mai vreti voi! Pe scurt, va doresc ce-mi doresc si mie!
La multi ani! :)

miercuri, 26 decembrie 2007

Sarbatori fericite!

Azi e a doua zi de Craciun. Va doresc tuturor sa fiti fericiti, sa aveti cele mai calde sarbatori din viata voastra, sa va infruptati din bunatatile mamei, sa beti vin fiert, sa mergeti la patinoar (recomand Cismugiu si Piata Unirii), sa fiti alaturi de cei dragi, sa nu uitati niciodata ca undeva in noi exista un suflet de copil care se bucura de iarna si de sarbatorile ei intr-un mod aparte, sa aveti un 2008 ce bate la usa cat mai frumos, fericit, plin de bucurii si impliniri, multa sanatate si pace in lume!

La multi ani! Ne revedem dupa Revelion cu o cronica a prezentarii Irina Schrotter primavara-vara 2008 si cu impresii de vacanta si poate si ceva poze!
Sa fiti iubiti si sa daruiti iubire la randul vostru, e cel mai frumos sentiment ce poate fi impartasit in aceasta perioada a anului!

marți, 4 decembrie 2007

Bradul brazilor....

Pentru a afla si parerea mea despre inaugurarea celui mai inalt brad din Europa in plin centru al Bucurestiului cititi aici http://ana-ea.blogspot.com/2007/12/tree.html . Dezamagitor! Bradul, nu postul Anei!

Blog'n Roll

Duminica, 2 decembrie a.c am participat la Blog'n Roll, eveniment despre care am aflat de pe blogul Dorei. Mi-a facut mare placere sa fiu acolo, sa cunosc bloggeri, sa interactionez cu "fete" pe care le cunosteam in mare parte doar in online.
Multumesc Dorei pt ca am ajuns la eveniment, lui Costin si lui Sorin pt organizare.
P.S.: Cea mai mare incantare a fost ca am putut canta (karaoke) si ca am revazut-o pe Dorina Tudor in alt mediu decat cel academic, o profa tare!

Si ca a venit vorba despre Dorina.... Stiti, va spuneam cu cateva posturi inainte despre lansarea cartii dansei la care am participat. Ei bine, am terminat cartea. Un adevarat blog offline, dar blog. Super! La cat mai multe carti de acest fel, dna profesoara!

Balul Bobocilor FCRP 2007

Cred ca s-au spus destule despre balul de saptamana trecuta. Nu stiu ce-as mai putea adauga... Poate doar sa multumesc mult celor care au facut posibila existenta acestui eveniment: Mircea Ivan fara de care aproape nimic nu era posibil, cei de la departamentul administrativ al FCRP si implicit decanului, clubului Studio Martin si sponsorilor: Fuchsia Club, Perfect Siluette, Freya Salon Nord, Draft FCB, Jack Daniel's (cu scuzele de rigoare....nu i-am simtit prezenta acestuia decat pe afisul balului...), Etoiles Models.
Multumesc participantilor la concursul de Miss&Mister Boboc care m-au suportat cateva zile bune inaintea balului cu indicatiile mele privitoare la tinute, make-up, hairstyling. In cele din urma au fost formidabili, castigatorii si mai si. Multumesc de asemenea si juriului si tuturor ceor prezenti.
Singura parere de rau...am ramas faca geaca. Ce s-a intamplat cu ea nu am idee, poate voi afla cand voi ajunge din nou pe la Martin.